Belépés
 

Fekete-fehér nyomtatás

A6-A3 – DOKUMENTUMOK, SZÓRÓLAPOK...

Fekete-fehér nyomtatásLendítse fel vállalkozását szórólapok, nyomtatott reklámhordozók segítségével. Mérettől függően tartalmazhatnak leírásokat, fotókat és egyéb információs és grafikai elemeket. Például egy fekete nyomás színes hordozón is nyerő lehet a vállalkozásának. Rövid élettartamú anyagok előállítás során a legfontosabb szempont az ár. Mi azon vagyunk, hogy a alábbi árak megfelelőek legyenek a megrendelőink számára.

 

Színes nyomtatás

A6-A3 – DOKUMENTUMOK, SZÓRÓLAPOK...

Színes nyomtatásEgy színes nyomat matt műnyomón igen csak lendíthet a vállalkozásán szórólapok, és egyéb reklámhordozók formájában! Mérettől függően tartalmazhatnak leírásokat, fotókat és egyéb információs és grafikai elemeket. Mivel ezek a termékek (szórólapok) rövid élettartamú anyagok, így az előállítás során a legfontosabb szempont többnyire az ár. Mi azon vagyunk, hogy a alábbi árak megfelelőek legyenek a megrendelőink számára.

 

Nagyformátumú nyomtatás

B0-ás MÉRETIG – PLAKÁT, POSZTER, FOTÓ...

Nagyformátumú nyomtatásEgy szép, színes nyomatot szeretne, például fotópapírra? Vagy egy családi óriásposztert? Igen, akár 1180 mm széles és több méret hosszú nyomatot tudunk készíteni többféle anyaghordozóra. Ez lehet normál papír, fotó papír, vinyl, vagy textil anyagú. Ezek a termékek hosszú élettartamúak, így az alapanyagok is többnyire (anyag függő) UV és vízállók. Tudjuk, hogy itt is többnyire az ár a fontos megrendelőinknek, és mi azon vagyunk, hogy az alábbi árak megfelelőek legyenek.

 

Tervrajz nyomtatás

A0-ás MÉRETIG

Tervrajz nyomtatásTervrajzokra van szüksége ügyfelei vagy mérnökei számára? Tervrajzok nyomtatásához, sokszorosításához forduljon hozzánk! Tekercses nagyformátumú nyomtatóink segítségével kézzelfoghatóvá tesszük terveit. Az alábbi árak remélhetőleg megfelelőek megrendelőink számára.

 

Plasztikkártya nyomtatás

85,60 × 53,98 mm MÉRETBEN

Plasztikkártya nyomtatásA bankkártya méretű plasztikkártyák számtalan formában megjelennek a mindennapjainkban. A kártya egyedülálló és exkluzív módon képviseli a cége szolgáltatását. Vízállósága, gyűrődésmentessége, időtállósága, praktikuma és széleskörű felhasználhatósága teszi a kártyát egyre népszerűbbé.

 

Névjegykártya nyomtatás

90x50mm vagy 85x55mm MÉRETBEN

Névjegykártya nyomtatásA névjegykártya évtizedek óta az önmarketing egyik legfontosabb eszköze. Azt Ön is tudja, hogy mennyire fontos az első benyomás egy üzlet megkötéséhez. Egy minőségi névjegykártya Önt is komolyabb megítéléshez juttathatja. A digitális média még a mai napig nem tudta elvenni a névjegykártyák funkcióját és üzleti népszerűségét. Ehhez ajánljuk az alábbi formátumokat és árakat.

 

Etiket nyomtatás

TÖBB MÉRETBEN

Etikett nyomtatásAz öntapadós etikett címkéket elsősorban termékismertetők elhelyezésére használják, de bármit rá lehet nyomtatni, az adott méretekhez. A méretekért érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén. Üzletének termék csomagolásához elengedhetetlen részei a címkék. Többféle technologiával tudunk etiketteket készíteni, az alábbi árak sztenderd A4-es méretű felületekre értendők. Egyéb, más formájú címkékhez kérem, kérjen egyedi árajánlatot.

Belépés